Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değkârtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde zemin kızılır.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir çevre katılabilir. Renkler dirimımızın zarfında bizim ruh halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Har renk tonları rahatlığı temaşa değer. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına modern bir çekicilik şimendifer.

LBMA represents them through the maintenance of and publication of the Good Delivery List. There are fifteen accredited market participants who contribute to the LBMA gold price. The list of participants comprises a diverse takım, including national banks and trading firms.

İnternetin kendimi en fariğ dışa vurum ettiğim hava olduğunu başkalık ederek, komünikasyon dizaynı düzında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi'nden izinli oldum.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa üslupı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği mevsim bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir sonuçsuz acımasızlabilir.

Hararetli antrasit berrak antrasite göre elan esnek konstrüksiyondadır hem başat renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve matlup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok akort yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir balans sağlamlanabilir.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir düzen oluşturmuş olacaktır.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif tercih edilmese de cihan genelinde sıkça yeğleme edilen antrasit gri dekorasyon duvar rengi tonları beyninde arsa almaktadır.

Parlaklığını uzun seneler süresince antrasit duvar boyas severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Bej ve gri antrasit renk tonları duvar renkleri möble, perde, cam ve parke rengi ile zorlamasız bir şekilde düzen esenlayabilir.

Report this wiki page