sprey boya Sırları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda düz ve albenili bir görünüm sunar.

Neutren renklerle antrasit uyumu gösterişsiz ve yapmacık bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten henüz canlı bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Bunun tarafı gün çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakarak renk karıştırılarak üretimi strüktürlabildiği muhtevain artık henüz farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ocak dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Koyu gri odaklı bir hane dekoru yapmayı ve seçeceğiniz sair renkler yardımıyla alanda okşayıcı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri bariz gri olmalı!

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faziletli amma aynı zamanda dingin ve erinçli bir aşhane dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Elan itici tonlarla birlikte kullanıldığında rahatlatıcı bir etki yaratırken, canlı renklerle omuz omuza kullanıldığında daha çatal yürekli ve modern bir görünüm sağlar.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel antrasit renk tonları pembe ile zarafetli bir balans, goldfix canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda sükûnet uyumasını esenlar.

Bunların katı rabıta; çağcıl bahçe ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek taam odası ağırlıkmları, ve şık evetğu denli kullanışlı aş damı masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz giranbaha kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Renk yararlanmaı mekanın duvarlarından kellelayarak dirim alanındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına denli geniş antrasit duvar boyas bir alana yayılır. Renklerin âdemoğlu psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çtuzakışmaları sırasında görüş ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You can learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon konseptı ile yaşantıımızda elan okkalı mahal edinmeye saksıladı. Önceleri minimalist daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page