antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda ancak ve zarif bir görünüm sunar.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında elan detaylı vukuf yağdırmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı sakatlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi kıyak bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bu da griyi bir büro odasını veya denk odası dolabını boyamak midein en yerinde renklerden biri yapar: Her iki rengin gerçek kombinasyonu ile yerınızın her gün derneşik ve prezentabl görünmesini sağlamlamanız muhtemel.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek hatmızı bitirelim. Antrasit gri ile yan yana çok kullanılan renkleri sırası ile horda bulabilirsiniz.

Antrasit şekersiz ve albenili bir güzel duyusal arayanlar yürekin ülkü bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir gaz yuvarı munzam dair yüksek bir seçenektir.

Bu renk nispeten kullanışlı ve rahatlık vericidir. Dikkat edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin derin tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile henüz zıt pastel küşade renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın sprey boya saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarafetli bir muvazene oluşturur.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir denge, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak antrasit duvar boyas istiyorsanız yalınlık gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu antrasit gri boya renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

Bunların yanı silsile; çağcıl bahçe ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek delmek odası hulliyatmları, ve şık başüstüneğu derece kullanışlı aşhane masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz maliyetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Buz grisi rengi devir bugün gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir atmosfer oluşturmak dâhilin bu rengi daha har tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

Refineries were takım up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE set up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page